Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk a zöldterület kezelésben és tudjuk, hogyan lehet szép és funkcionális tájat tervezni. A kertépítés szinte az összes esetben egy üres papírlappal kezdődik. Ilyenkor a mi feladatunk létrehozni egy művészi tájat, ami tükrözi a megrendelő összes kívánságát és a kivitelező professzionális tudását. Az ügyfelekkel való együttműködésünk a telek meglátogatásával kezdődik. Egy előre megbeszélt időpontban találkozunk, megismerkedünk és összegezzük a műszaki feladatok listáját a kertépítés során.

Ezalatt a szakembereink tanulmányozzák a meglévő helyzetet, elvégzik a fényképes felmérést, értékelik a rendelkezésre álló víz- és áramellátást, megvizsgálják a meglévő épületeket és zöldövezeteket. A látogatásunk eredményei alapján megállapodást kötünk a projekt kidolgozásáról és meghatározzuk annak költségét. Amennyiben ez az ügyfélnek is megfelel, a szerződés megkötésének pillanatától elkezdődik a projekt előkészítése. Rendeljen kertépítést tőlünk és cserébe egy olyan kertet kap, amelyik meghaladja az összes elvárását!

Kétségtelen, hogy a pihenés a természetes környezetben és az illatos növények ölelésében sokkal intenzívebb. Egy ilyen békés légkört azonban először meg kell teremteni. Az örökké zöldellő terület egészséges állapotának eléréséhez a kerti locsoló rendszer járul hozzá. Nem titok, hogy az automata öntözés kifejezés számos kapcsolódó fogalmat hordoz magában, az elektromos berendezésektől kezdve, a csövek és rugalmas tömlők hálózatán át sok olyan elemig, amelyek a föld folyamatos öntözéséért felelősek.

A vállalkozásunk is ilyen megoldásokat használ, biztosítva a kerti locsoló rendszerek optimális működését a magánszektortól kezdve az önkormányzati létesítményekig. Az automata öntözés a közismert módszerrel történik: a vizet a telepített csöveken keresztül a rendeltetési helyre juttatjuk, ahol azt a fúvókák permetezik a növények száraihoz. A kerti locsoló rendszer gazdaságos vízelosztást, megtervezett vízellátást, a fizikai erőfeszítések és a helyszíni karbantartás idejének optimalizálását jelenti.