Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a csodaszép kertünket elcsúfítják a kártevők. A gondos gazda éjt nappallá téve, sokszor a szabadidejét sem sajnálva azon fáradozik, hogy az udvar szemet gyönyörködtető legyen, mire a „támadás” láthatatlanul, alulról éri a gyepet, ezzel végérvényesen tönkretéve az összhatást. A vakondok roppant ártalmas kis állatok, ám szerencsére van humánus és környezetbarát megoldás ezen problémára is. A vakondháló árak viszonylatában is vonzó módszere a szóban forgó jószágok hatástalanná tételének.

De miről van szó pontosan? Nos, azt mindenki tudja jól, hogy a vakond a föld alatt élő és közlekedő állat, akik időről-időre a tiszteletét teszi a felszínen is, cseppet sem esztétikus túrásokat hagyva maga után. A frissen nyírt, gondosan ápolt gyepen, esetleg a pompás virágok között ezek a nyomok bizony nem mutatnak túl szépen. Abban az esetben, ha a modern háló megoldásával élünk, akkor könnyedén megelőzhetjük a bajt

A háló tulajdonképpen a gyep alatt foglal helyet, így a szemnek láthatatlan, a hatékonysága viszont elképesztő. Amennyiben a csapatunk mellett teszi le a voksot, a vakondháló árak igazán jutányosak. A teljes kerttervezés folyamata, természetesen a háló beszerelése mellett, jóval összetettebb. Ez a komplex feladat, a kertépítés Nyíregyháza lakóinak is elérhető, ha bizalmat szavaznak Bozsik Viktor szakembernek. A kertépítésnek egyébként manapság nagy divatja van, ugyanis a felgyorsult világban mindenki a saját festői oázisára áhítozik, méghozzá odahaza.

Az egyenletes gyepszőnyeg, a formára nyírt sövény, a dúslombú fák és bájos virágágyások, vagyis a kifinomult stílusú miliő egyszerűbben megvalósítható, mint azt gondolná bárki. Amennyiben elhatározta magát, érdemes a személyes megbeszélés előtt kicsit utána olvasnia a témának és közelebbről is megbarátkoznia a tudnivalókkal, különös tekintettel az automata locsolórendszer sajátosságaira. A kertépítés Nyíregyházán is az előre beprogramozott locsoláson alapszik, természetesen nem véletlenül.