Többen a saját márkájukat olyan óraszerkezettel látják el, amit másik céggel készíttetnek el. A Lorus órák is ennek példái, hiszen a változatos megjelenés a megbízható minőségű Seiko quartz belső szerkezetére épül.

A modellek markánsak, határozottak, mégis elegáns jellegük széles népszerűséget biztosít a gazdag választéknak. Fiatalok és idősek egyaránt viselhetik, de sportosan elegáns modellek is megtalálhatóak a cég kínálatában.

Különféle öltözködési stílussal kombinálhatóak a Lorus órák, amelyek kreatív színvilága is megkülönbözteti ezeket a modelleket a többi gyártótól. Ha jobban megfigyeljük, ízlésesen összeállított, diszkrét, mégis színes az óralap, ami jól idomul a szíj színösszeállításához.

A klasszikus fekete és kék lapok mellett, a férfiaknak készült modellek esetében megjelenik a zöld szín is. A Lorus órák 50 és 100 m vízmélységig meríthetőek, modelltől függően. A férfi és női modellek mellett, gyermekeknek való órák is rendelhetőek, hiszen az iskolások szívesen viselnek már órát. Ezek többségében szilikon tokban és szíjjal kaphatóak.