A személyes higiénia az életünk részét képezi, még akkor is, ha amúgy rohanunk valahová. Ott van például a zuhanyzás közbeni testápoló, ami segít abban, hogy még gyorsabban végezzünk a napi rutinnal. De milyen ez a rutin? Vannak olyan személyek, akik az esti órákban szeretnek letusolni, mások a reggelt kezdik a langyos vízzel.

Igazából nincs jobb vagy rosszabb, nagyon sok külső tényező befolyásolja a döntésünket. Például, ha erős fizikai munkát végzünk, akkor lefekvés előtt mindenképpen ajánlott a tusolás, mert így lemossuk magunkról a fáradságot és a napi koszt. Ha egész nap egy irodában ülünk, akkor pedig érthető, hogy inkább reggel akarjuk felfrissíteni magunkat.

Bármelyiket is válasszuk, csak egy dolog biztos: a zuhanyzás közbeni testápoló használata mindig jó ötlet. Sokan csak az arcukat krémezik be naponta, pedig a test többi felületének ugyanúgy szüksége van a hidratálásra. Viszont, ha kicsit lustábbak vagyunk ezen a téren, akkor ezzel a testápolóval két legyet ütünk egy csapásra és biztosan nem felejtünk el hidratálni.