Talán vannak, akik még emlékeznek arra az időre, amikor minden gyerek ugyanolyan játékokkal játszott. Nem volt más, de ami volt, azt nagyon lehetett szeretni. Manapság a szülők játékötletek terén el vannak árasztva mindennel.

Napjainkban a kihívást inkább az jelenti, hogy kiválasszuk a gyermekünknek megfelelő játékokat. Ha elhalmozzuk mindenféle felesleges dologgal, akkor nem csoda, hogy lassan már semminek sem fog örülni, a túl magas ingerküszöb miatt, amit nehéz lesz megugrani.

Azért érdemes alaposan körülnézni a játéköletek között. A mennyiséggel már nincs gond, viszont a minőséggel annál inkább. Nem mindig a legdrágább a legjobb.

Viszont az érdekes játékötleteknek mindig van sikere, ezért ezeket nem szabad alábecsülni. A toycity.hu webáruházban játékötletek egész tárháza várja azokat a szülőket, akik különleges élménnyel szeretnék gazdagítani a gyermekük mindennapjait. Ezek a játékok nem abba a kategóriába tartoznak, amelyekre ránéz, majd 5 perc múlva félredob. A kreatív játékötletek megunhatatlannak számítanak.