Láttál már olyan filmet, amiben a gengszterek ápolatlan hajjal, borotválatlan arccal vagy rendezetlen ruhában jelentek volna meg? Ugye nem! Gondolkodtál már azon, hogy miért voltak ennyire fessek? Tulajdonképpen a belső tartásuk tükröződött a külsejűkön. Az ápolt haj (és szakáll) ma még fontosabb szerepet játszik egy elegáns benyomás keltésében: ezért is terjedtek el ennyire Budapesten a barber shopok.

Kétségtelen, hogy teljesen más benyomást kelt egy rendezett külsejű ember, mint az olyan, aki nem sokat ad magára, még akkor is, ha a mi magyar közmondásunk azt tartja, hogy nem a ruha teszi az embert. Az első benyomás pedig rendkívül fontos. Gondolj csak bele, hogy mennyire számít egy munkahelyen, ahol minden apró részletét megfigyelik a megnyilvánulásaidnak. Ezen múlhat, hogy felvesznek vagy sem.

Egy lány is sokkal vonzóbb, ha ápolt, mintha egy gólyafészek közepéből beszélnél hozzá. Miért? Mert a külsőd elárulja, hogy mi van belül. Milyen a tartásod, mennyire nagy vagy kicsi az önbizalmad, rend vagy pedig szétszórtság van a fejedben. Természetesen ezek előbb-utóbb kiderülnek, de nem mindegy, hogy ad egy esélyt a lány arra, hogy bebizonyítsd neki a rátermettséged vagy egyáltalán nem sikerül felkeltened az érdeklődését, még többszöri próbálkozás ellenére sem.

A gengszterek igazi tökös férfiakként éltek a köztudatban, sőt, még ma is nagyon sokan így tekintenek rájuk. Voltak értékeik, amelyek mellett kiálltak. Kétségtelen, hogy fontos volt számukra a család. Így tudtak párhuzamos birodalmakat kiépíteni. Határozottak és elszántak voltak, ennek köszönhetően semmitől nem riadtak vissza, ha a céljuk eléréséről volt szó. Amennyiben szeretnél végre igazi férfi lenni, akkor kezdj el kissé törődni magaddal! Első lépésként kattints a G-cutz borbélyszalon internetes felületére és foglalj le egy időpontot! Engedd, hogy az itteni fiúk valódi férfias külsőt adjanak, amire garantáltan sokan felkapják majd a fejüket! A profizmusuknak köszönhetően, igazi keresztapává változtatnak, ha szeretnéd.