salétromos fal kezelése
Salétromos fal kezelése

Ha valamiért nedvesek lesznek a falak, akkor mihamarabb ki kell szárítani, nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okok miatt is. Ha nem történik meg a salétromos fal kezelése, akkor az számos kellemetlen tünetet okozhat, azon túl, hogy a látvány is csúnya.

A salétromos fal kezelése többféle termékkel is megvalósítható, ugyanakkor az első és legfontosabb lépés, hogy megtaláljuk a probléma forrását és azt megszüntessük. Ha továbbra is beázik a tető vagy lecsapódik a pára, akkor hiába kenjük le bármivel a szóban forgó felületeket, mert rövid időn belül, ugyanolyanok lesznek, mint kezdetben. Tehát meg kell szüntetni az okokat és utána a salétromos fal kezelése is megkezdődhet.

Ehhez a felujitaswebaruhaz.hu oldalon különböző előfröcskölőket, szárító és felújító alsó-, illetve felsővakolatokat, valamint vakolat szilárdító és sókivirágzás gátló anyagokat is találhatunk. A legjobb, ha a salétromos fal kezelése ezek kombinációjával történik, mert úgy biztosabb, hogy megfelelő eredmény érünk el és annak az élettartamát is meg tudjuk növelni.