VR szemüveg bérlés
VR szemüveg bérlés

Egyre nagyobb igény van arra, hogy különféle rendezvényeken legyen valami olyan extra program, szórakoztató esemény, ami abszolút emlékezetessé és felejthetetlenné tudja azt tenni. Ilyen rendezvény lehet egy gyerekzsúr, születésnap, céges csapatépítő tréning, vagy éppen prezentációs hétvége.

A VR szemüveg bérlés csupán egyike azon szolgáltatásainknak, amit a megrendelőinknek kínálunk. A valóságos, mégis virtuális világ megtapasztalása egy ilyen szemüvegen keresztül mindenkinek lenyűgöző tud lenni.

Interaktív és kreatív programokhoz, kalandtúrákhoz, szituációs játékokhoz, drónos reptetéshez is jár a VR szemüveg bérlés. Önnek csak ajánlatot kell kérnie és a rendezvény körülményeihez, stílusához mérten a legjobb variánsokkal érkezünk.

A VR szemüveg bérlés mellé, természetesen animátor is érkezik, hiszen annak és a programnak a kezelése némi rutint igényel. Honlapunkon alaposabb ismertetőt és eligazítást talál arról, hogy milyen VR eszköz mire szolgál, valamint milyen szolgáltatások közül lehet válogatni.