Vízálló gyerekcsizma

A szülők gyakran panaszkodnak arra, hogy a gyermeküknek frissen megvásárolt lábbeli már néhány hét elteltével szétszakad. A varrás elszakad, a talp pedig leválik, ennek hatására pedig nem kap elég védelmet a lábfej.

A vízálló gyerekcsizma ennél sokkal jobb minőségben vásárolható meg a Macskapitány Gyerekcipő boltban. A 7. kerületi Síp utca 9. szám alatt található, tehát a magasabb színvonalra vágyó szülők lehetőleg ide látogassanak el. Itt kiváló márkák termékeit lehet megvásárolni.

A vízálló gyerekcsizma orrvédővel is rendelkezik, ami védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben. Meleg bélés van benne, tehát a kicsik egészen biztosan nem fognak fázni benne. A TEX-réteg segít megelőzni a nedvesség beszivárgását. A tépőzárnak köszönhetően, sokkal egyszerűbb az öltözködés.

A színek szempontjából is nagynak mondható a választék. A kisfiús anyukák a szürke, a kék és a barna vízálló gyerekcsizma közül választhatnak. A kislányos édesanyáknak pedig a lila, a bordó és a pink szín áll a rendelkezésükre. 19-től 35-ös méretig lehet vásárolni.