Az all inclusive egy angol kifejezés, ami azt jelenti, hogy az árban minden benne foglaltatik, tehát teljes ellátásban részesülnek mindazok a nyaralók, akik ilyen utat választanak maguknak. Törökország nagyon jó választás lehet, ha all inclusive szállást szándékoztok igénybe venni, hiszen számos üdülőhelyen kínálják ezeket.

Már csak azért is érdemes követni, hogy milyen ultra last minute törökországi ajánlatokra lehet most lecsapni. Antalya például a gyönyörű fekvéséről híres, Törökország, de akár a Földközi-tenger medencéjének egyik legszebb természeti környezetben található települése. Nem csoda, hogy évről évre rengeteg pihenni vágyó látogatja meg.

Gyönyörű strandok, hosszú, homokos, apró kavicsos partszakaszok fedezhetőek fel a város környékén, ahol rengeteg szálloda kapott helyet. A környéken ráadásul számos programlehetőség van, akár a kulturális, akár a sportolási lehetőségek érdekelnek is benneteket, biztosan megtaláljátok a számotokra tökéleteset. A legtöbb szálloda all inclusive ellátást biztosít a vendégeinek.

Kemer szintén jó döntés

A strandok szerelmeseinek ideális választás a törökországi Kemer, hiszen ez csodálatos öblöket és strandokat kínál az idelátogatóknak, mind a központban, mind a közeli kerületekben. Az egykori tengerparti falu mára már egy nyüzsgő turistaparadicsom, ami kristálytiszta vizű strandjainak és kellemes éghajlatának köszönheti vonzerejét.

Leginkább pihenésre és kirándulásra megfelelő úti cél Kemer, a varázslatos természeti adottságainak köszönhetően. Bár szórakozásra nem igazán alkalmas, de a pihenni vágyóknak ideális, akiket nem zavar a kavicsos tengerpart és szeretik a gyönyörű természetet.

Fiatalok, párok, családok egyaránt nagyszerűen érezhetik magukat ezen a helyen, ahol olyan látnivalók tekinthetőek meg, mint Phaselis, egy ókori város romjai, illetve megtekinthető az Olympus-hegy is, ami a Tahtali drótvasúttal közelíthető meg. Innen csodás a napfelkelte, naplemente látványa. Kemeren is all inclusive szállást találunk, tehát nem kell magunk gondoskodnunk a nap egyetlen étkezéséről sem.

Utazás az Euro Travel szervezésében

Az említett két üdülőhely mellett számos más úti cél is elérhető az Euro Travel utazási iroda kínálatában. Ha törökországi all inclusive szállást szeretnétek foglalni, akkor érdemes felvennetek a kapcsolatot ezzel az irodával. Tapasztalt, felkészült munkatársaik mindig az ügyfelek igényeinek megfelelő utazást kínálják, amit profi módon meg is szerveznek.

Senkinek sem mindegy ugyanis, ha bemegy egy utazási irodába, hogy az ott dolgozók segítőkészen viselkednek vele, vagy közömbösen mutatják meg az elérhető utakat, nem közölnek információkat az úti célokról, egy szóval, nem hozzák meg a kedvet a foglaláshoz. Nos, az ilyesmi teljes mértékben ki van zárva az Euro Travel utazási irodánál!

A kedves, szolgálatkész munkatársak mindenben a segítségünkre vannak, több úti célt is kínálnak, miután közöljük velük, hogy milyen nyaralásra gondoltunk. A döntés minden esetben az ügyfél hozza meg, minden egyéb, a szervezéssel kapcsolatos teendőt az iroda munkatársai vállalnak.