Hasznos a növénytámasz
Hasznos a növénytámasz

A növények gondozása során sokszor előfordulhat, hogy szükség van karó beszúrásához. Nemcsak a kerti paradicsom, paprika vagy uborka mellé kell növénytámasz, a szobanövények, virágok és fás szárúak megtámasztására is ugyanúgy szükség lehet. Ezekre szerencsére rengeteg változat kapható már a kereskedelemben.

Az akácfából készült karók a nagyobb kertekbe valók, míg a dísznövények mellé bambuszból készült illenek. Utóbbi ráadásul kapható ívelt formában is, ami a futónövényekhez dukál igazán.

A természetes karók hívei kókuszból készült növénytámasz beszerzését is meg tudják valósítani a Kertész Bolt oldalán. A futóvirágok nagyon szépen mutatnak a növénylétrákon, de kertészeteknek bemutató állványt is biztosítunk, valamint rövidebb növénytámasz változatokat.

Válasszon a célnak megfelelő növénytámaszt és támogassa kellően a dísz- és haszonnövényeit! Számos más terméket is biztosítunk, a különféle térelválasztó hálóktól kezdve egészen a bio levéltrágyáig mindent, ami a kertészkedéssel kapcsolatos.