CAT telefon
CAT telefon

A legtöbb okostelefon a legkisebb eséseknél is csúnya halált hal. A Cartepillar mobil ezzel ellentétben úgy lett megtervezve, hogy ne lehessen könnyen kárt tenni bennük.

A mai rohanó világban, ahol telefon nélkül nem él meg az ember, könnyen kieshet a zsebből, a táskából, de még a kezünkből is. Elég félrenézni a leszállásnál, gyorsabban fellépni a metróra, esetleg otthon túlságosan a filmbe merülni. A mai készülékek gyorsak, szépek, csillognak, viszont már-már maguktól is képesek eltörni.

Pont ezért sokan keresnek olyan alternatívát, amit a munkahelyen bátran használhatnak, nem kell rá méregdrága tokot és védőfóliát szerezni, hanem le lehet tenni a porba, sőt, még rá is lehet ülni véletlenül.

A Cartepillar mobil ennél sokkal többet ad a használójának, a biztonságos és vaskos test gyors hardvert rejt magában, nincs olyan alkalmazás, amit ne tudnánk telepíteni rajta. A Cartepillar mobil kamerájával készített fényképek is megállják a helyüket a csúcskategóriás társaik mellett, ráadásul üzemidejük kényelmesen átlépik az 1 napot.