Szerencsére napjainkban egyre elterjedtebb a környezettudatosság, ami többek között a napelemek alkalmazásában is megnyilvánul. Kifejezetten direkt napfénynél a monokristályos napelem nyújt kiváló teljesítményt, ezért sokan választják ezt a megoldást. A napelem hatékonyságát számos szempont befolyásolja, mint például az éghajlat, a napos és a felhős órák száma, valamint a szerkezet dőlésszöge.

Kétféle monokristályos napelem beszerzését lehet elvégezni a klimaman.hu webáruház kínálatából, úgyhogy érdemes felkeresnie ezt az üzletet, ha ezzel szeretné a házát felszerelni. A termékek származási helye Németország. 100 és 130 W modul kapható itt, amelyek alkalmasak önálló rendszerek tervezési és teljesítményadataira.

Mindkét monokristályos napelem paraméterei megismerhetőek a weboldalon, hiszen a képek mellett részletes leírás szerepel. A 130 W modell jelenleg 16% árleszállítás alatt áll. Ezért tanácsos most beszerezni, hiszen így még pénz is megtakarítható a vásárláson. Ne habozzon tehát, hanem szerelje fel minél hamarabb a házát a monokristályos napelemmel!