A biciklis vagy gyalogos túrák a természetben aktív, de nyugodt pihenést biztosítanak. Kényelmes és minden igényt kielégítő szállás Mátra csodálatos tájain is található, ezért ezt az úti célt mindenképpen érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretik a természet csodáiban való felüdülést.

Ide minden évszakban érdemes ellátogatni, főleg a nyár és az ősz kínál fantasztikus időtöltést bringán vagy gyalog. A Kétkerék Vendégház, a csodálatos panoráma mellett, rendkívül színvonalas szolgáltatásokat nyújt a vendégeknek. A szállás Mátra egyik legmagasabban fekvő településén, Mátraszentlászlón található. A vendégháztól gyalogosan, futva vagy kerékpárral is feltérképezhetjük a környék aprócska falvait, erdőit, templomait, forrásait és megízlelhetjük a kulináris különlegességeket.

A szállás Mátra szívében alig 800 méterre található a Mátraszentistván Síparktól, ami remek kikapcsolódást nyújt a sízés szerelmeseinek. A vendégház tiszta és modern felszereltségű szobáiban pedig a sok élmény után kellemes lesz a pihenés.