Ideális szállás Esztergomban

Nagyon gyakran okoz az gondot, hogy egy munkahely minden szempontból ideálisnak tűnik, viszont gondot jelent, hogy távol van az állandó lakhelytől és az albérlet keresése körülményes, az árak pedig túl magasak.

Ilyen helyzetekre kiváló megoldást nyújt egy szállás Esztergom városában, mégpedig a Banya-Tanya. A szálláshely apartman szobákkal rendelkezik, amelyek 2 illetve 3 személy számára alkalmasak, külön zuhanyzó és WC is tartozik hozzájuk. A bérbeadók figyelnek arra is, hogy az ott tartózkodás kellemes legyen, ugyanis kialakítottak egy külön nappali helyiséget, ahol lehet étkezni, tévézni, beszélgetni, de jó időben az udvart is lehet használni. Mivel központi helyen található, a legfontosabb intézmények gyalog is megközelíthetőek.

Az árak rendkívül kedvezőek és abban az esetben, ha valaki hosszabb időre szeretné igénybe venni, akkor egyedi árajánlattal várják. Ha Ön is a környéken szeretne munkát vállalni, ne keresgéljen tovább, mert ez a szállás Esztergom városában ideális körülményeket biztosít!