Az újonnan induló vállalkozások szempontjából, bizony a kezdeti nehéz időszakban való pénzmegtakarítás hatalmas fontossággal bír. Berendezni az adott üzlethelyiséget, legyen szó akár mini ABC-ről vagy divatbutikról, egyáltalán nem olcsó mulatság.

A Moment-Porta használt polc kínálata viszont nagyban leveszi a terhet a vállunkról. A szóban forgó profi csapat immáron több mint 15 éve kényezteti az érdeklődőket a Nyugat-Európából származó polcrendszereivel, változatlanul magas színvonalon.

A használt polc esetében az újszerű állapot garantált, mint ahogy a választott termék gyors kiszállítása is. A Moment-Porta termékkínálata ugyanis már raktáron van, így a kiszemelt egységekre nem kell sok időt várni.

A használt polc felhozatal mellett, a gárda egyéb kiegészítőkkel is kedveskedik az ügyfeleinek, hiszen többek között árubemutató eszközöket és bevásárlókocsikat is kínál. Az azonnal elérhető berendezések nemcsak strapabírók, de a szemnek is mutatósak, emellett pedig a könnyen tisztíthatóságukra sem lehet panaszunk.