Nincs is annál rosszabb érzés, mint amikor a szeretteink egészségügyi állapota megrendül. A fájdalmunkat és az aggodalmunkat azonban nagyrészt egyhíti, ha tudjuk, a betegeink a lehető legjobb kezekben vannak. Az őrzött betegszállítás megrendelése választ jelenthet ezirányú imánkra, főleg, mivel az állami mentőszolgálat leterheltsége köztudott.

Ha azonnali gyors segítségre van szükség, az Ambu-Life csapatára bármikor rábízhatjuk magunkat és a szívünknek kedves személyeket is. A szóban forgó gárda több év tapasztalatát és szakmai tudását kínálja az ülő- és fekvőbetegeknek egyaránt, de nemcsak az országhatárok között, hanem külföldön is.

Ez a fajta roppant ritka rugalmasság az egyik védjegye a profi gárdának, a másik pedig a megbízható, gyors szolgáltatás. Az őrzött betegszállítás megrendelése egyáltalán nem nehéz, a szolgáltatás igényléséhez nem kell mást tenni, csak felhívni az ügyeletet telefonon. Az őrzött betegszállítóknál nincs hétvégi szünnap, természetesen még az ünnepek apropóján sem.