Fog implantátum fájdalommentesen
Fog implantátum fájdalommentesen

Elege van abból, hogy hetek óta nem tud egy jóízűt enni? Unja már, hogy az önfeledt pillanatokban is takargatnia kell a hiányos fogsorú mosolyát?

Ne aggódjon, nincs egyedül a problémájával, a fog implantátum modern kivitelezése azonban, amiről ebben a cikkben szó lesz, Önnek és a hasonló gondokkal küszködő személyeknek is megoldást nyújthat. Körülbelül 60 évvel ezelőtt látott napvilágot Svájcban az a forradalmi módszer, amit a kitalálójáról, Stephen Ihde professzorról neveztek el.

Az IHDE fog implantátum 72 óra elteltével azonnal terhelhetővé válik, ami azt jelenti, hogy nem okoz majd problémát a megszokott étkezés, hála az innovatív kezelésnek.

A fog implantátum beültetése ezen kívül fájdalommal sem jár, rövid ideig tart és az ár-érték aránya kitűnő. A legjobb pedig az egészben, hogy nem kell külföldre jegyet váltani, hiszen mindez idehaza is elérhető, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Dental Center jóvoltából. Amennyiben érdekli a lehetőség, keresse bizalommal az említett profi klinikát a fenti linkre kattintva!