Fog implantátum

Lassan már egy ép foga sincs, de nem szeretne kivehető műfogsort? Akkor tudnia kell, hogy van más lehetőség is. Hiszen a fog implantátum segítségével, akár 72 óra alatt is helyreállíthatják a teljes állcsontját és olyan mosolya lehet, mint amire mindig is vágyott. Keresse fel a dentalcenterkelemen.hu weboldalt és informálódjon a témában, mert a fog implantátum Önnek is megváltoztathatja az életét!

Minimum 8 darabbal már teljes fogsort is képesek felépíteni a szakik, ami nemcsak tartós, hanem szép és természetes is lesz. Minden esetben a pácienshez alakítják az új fogakat, így azok nem tűnnek ki az eredetiek közül, sőt, még esztétikusabb hatást is kelthetnek, mint azok, amiket ki kellett húzni vagy valamiért kiestek.

Fontolja meg a lehetőséget és amennyiben úgy dönt, hogy fog implantátum révén szeretné helyrehozatni a rágóeszközeiben fellépő hiányokat, akkor Dental Center Relax klinika fent említett honlapján megtalálhatja az elérhetőségeket, ahol időpontot kérhet egy konzultációra. Az ár a 72 órás, teljes állcsont helyreállítást magába foglalja.