Randi programok

Mindenki örül annak, ha talál a társkeresőn egy olyan embert, akivel egy hullámhosszon vannak. Ilyenkor érdemes minél hamarabb kezdeményezni a személyes találkozót.

A randi programok tárháza szinte kimeríthetetlen, de ennek ellenére tudatosan kell választani közülük. Az első találkozás lehetőleg ne legyen túl hosszú, hiszen az is lehet, hogy a felek élőben nem fogják egymást szimpatikusnak találni. Ebben az esetben nem jó, ha mégis végig kell ülniük a már megrendelt, háromfogásos vacsorát.

A randi programok közül érdemes inkább a kávézást választani. Fontos, hogy a hely igényes legyen, hiszen sokat számít az első benyomás. Mindenképpen legyen egy olyan kis sarok, ahová el lehet vonulni beszélgetni.

A második randin már szóba jöhetnek a kulturális programok is. Sokan mennek ilyenkor kiállításra vagy múzeumba. Ellenben a mozit, a koncertet és a színházat érdemes inkább hanyagolni, hiszen az előadás közben nem lehet beszélgetni. A randi programok közül érdemes még megemlíteni az ételkóstolást és a borozást is.