Lábbal hajtós bicikli
Lábbal hajtós bicikli

Felnőttként talán nem is emlékszünk arra, mikor és miként tanultunk meg annak idején biciklizni. A szóban forgó képesség elsajátításának az ideje teljesen random, hiszen gyerkőce válogatja, hogy mikor válnak a srácok magabiztos kétkerekű felhasználóvá.

A lábbal hajtós bicikli a tanulási folyamatot nagyban megkönnyíti, mintegy előkészítve a kicsiket a pedállal hajtható kétkerekűvel való közlekedésre. Az első lábbal hajtós bicikli megvásárlása éppen ezért a szülők részéről hatalmas felelősséget és körültekintést igényel, hiszen egy rossz választással el is vehetjük a kedvét a csemeténknek a mozgástól.

Az egyik legfontosabb tényező, amit a vásárlás során figyelembe kell venni, a lábbal hajtós bicikli súlya. Ha a járgány túl nehéz, az irányítása sem egyszerű. A fent linken keresztül elérhető széles spektrumon mozgó kínálat minden darabja pehelysúlyú alumínium vázszerkezettel rendelkezik, így váltva való a gyerekek szabad mozgás iránti álmát. A termékek természetesen kényelmes és biztonságos felhasználást is biztosítanak.