játékkonyha kiegészítők
Játékkonyha kiegészítők

Manapság már szinte minden gyermek szobájában helyet kap a játékkonyha. Nos, ha sikerült beszerezni egy igazán minőségi és szép darabot, akkor jöhetnek a szintén igényes eszközök! A játékkonyha kiegészítők elengedhetetlenek a finom fogások elkészítésénél. A gyermek látja, hogy a család konyhájában is annyi minden van, amivel anyu süt-főz.

A tányérok és evőeszközök mellett, manapság már szinte minden babakonyha kiegészítőt meg lehet vásárolni. A vesszoparipa.hu webáruházban kiváló minőségű, fából és fémből készült eszközök sorakoznak fel. A gyönyörű piros-fehér pöttyös edénykészlettel öröm lesz főzni, az ételeket pedig megmelegíthetjük a dizájnos fehér mikrohullámú sütővel.

A sütik könnyű és gyors elkészítéséhez itt van a fa játék mixer. A játékkonyha kiegészítők hatalmas kínálatában természetesen a különböző gyümölcsök, zöldségek és ételek is helyet kapnak. A rengeteg munka után jólesik egy tea, amit a kicsik a fa teáskészletből fogyaszthatnak el. Mi lesz a desszert ma? Muffin vagy fagyi? Bármelyik megtalálható itt!