A játékok világában igazi celebnek számít. Aki meghallja ezt a nevet, kortól és nemtől függetlenül, azonnal arra a bizonyos szőke, kékszemű, karcsú műanyagbabára gondol.

Ami miatt ilyen népszerűnek számít, az a számos kiegészítő, mint például az egyik legfontosabb, a Barbie autó. Tökéletesen illik abba a képbe, ami kialakult erről a figuráról. A segítségével teljesen új szituációk eljátszása válik lehetségessé, ami a gyermekek fantáziáját fejleszti. Nemcsak a fiúk szeretnek kisautókkal játszani.

A lányos játékok közé tökéletesen beillik a Barbie autó. Tervezhetnek közös kiruccanást a barátnőikkel vagy egyszerű autókázást. Mindehhez csak annyit kell tenniük, hogy bepattannak a rózsaszín Barbie autóba, ami egy igazán menő sportkocsi hatását kelti.

Bárhogy nézzük, ez valóban egy csajos verda, amivel szívesen fognak játszani a kislányok, ezzel egy új szintre emelve a babázás fogalmát. Ilyen és ehhez hasonló kiegészítők, mint a Barbie autó, szintén megtalálhatóak a jatekotthon.hu webáruház kínálatában.