Kétféle zászló létezik: a beltéri és a kültéri. Ha más szempontból nézzük, akkor is kétféle létezik: a minőségi és az átlagos. Ha olyan zászlót szeretne, ami maradandó értéket nyújt és hosszú ideig dísze lehet egy dolgozószobának, irodának, tárgyalóteremnek vagy a cég stratégiailag fontos területeinek, nem mehet el a zászlókészítés, illetve készíttetés mellett.

A minőségi zászló ugyanis egyedi igények szerint készül, kiváló alapanyagokból. Csak így garantálható, hogy hosszútávon is tartós legyen. A tartósság azt jelenti, hogy kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem piszkolódik, nem gyűrődik és nem szakad el. Az pedig csak hab a tortán, hogy ma már a kültéri elhelyezésben gyakran látott zászlórúddal a csavarodás is kiküszöbölhető.

A zászlókészítés egy varázslatos szakma. A cégünk 30 éve bizonyítja, hogy igény van a magas minőségű zászlókra. Több millió lobogónk leng büszkén Európa szerte. Ugyanakkor a kültéri mellett a beltéri, leggyakrabban selyemből készített verziók is rendkívül látványosak lehetnek. Legyen szó egy-egy arany rojtokkal díszített asztali vagy akár egy fali, esetleg padlótartóban lévő darabról, egy szép zászló mindenhol megállja a helyét.