Megbízható légkondicionáló
Megbízható légkondicionáló

Biztos, hogy még mindig elevenen él Önben a tavaly nyári kánikula emléke. Azt a forróságot nem lehet elfelejteni, főleg azért sem, mert valószínűleg akkor határozta el, hogy egy minden funkcióval ellátott légkondicionáló mellett fog dönteni jövőre.

Most eljött az idő, hogy megvásárolja a profi szerkezetet, és mi segíteni fogunk Önnek a döntésben. Nem árt, ha olyan légkondit vásárol, amelyik a nélkülözhetetlen szuper csendes üzemmóddal rendelkezik. A legprofibb kompresszornak és ikerlapátos ventilátornak hála, a klíma hihetetlenül csendesen működik.

Olyannyira, hogy a beltéri egység már-már észrevehetetlenül, körülbelül húsz dB-es zajszinten tevékenykedik. Ha már az egyedi üzemmódnál tartunk, akkor ne feledkezzünk meg a „Soft dry” lehetőségről sem.

Ennek köszönhetően csökkenteni lehet a helyiség páratartalmát. Így kellemetlen hőmérséklet-ingadozás nélkül lehet biztosítani a komfortosabb jelleget. A légkondicionáló jellegzetességei nagyban közrejátszanak abban, hogy a szerkezet minden téren biztosítani tudja a kényelmet.