Sokoldalú Trotec páramentesítő
Sokoldalú Trotec páramentesítő

Sok háztartásban szenvednek a túlságosan nedves levegőtől, ami nemcsak a falakra és bútorokra veszélyes, hanem az egészségre is. Ha már ismerjük a problémát, már csak egy megfelelő berendezésre lesz szükség, mint amilyen a közismert Trotec páramentesítő.

A Trotec páramentesítő egy profi berendezés, ami bárhova beszerelhető és bármikor használható. Mivel több beállítással rendelkezik, így könnyedén ki lehet választani, hogy mennyire intenzíven működjön.

Amennyiben a levegő nedvesebb, akkor a gép erőteljesebben fog működni és így több nedvességet köt meg, viszont, ha csak enyhén nedves a levegő, akkor kisebb fokozatra kell állítani. Amikor a levegőben már nincs felesleges nedvesség, akkor a gépet ki lehet kapcsolni, mivel ilyenkor értelmetlen a használata.

A Trotec páramentesítő már több szaküzletben is megvásárolható, ráadásul számos internetes webáruházból is meg lehet rendelni. A berendezés tökéletesen kivonja a párát a lakásból, így attól sem kell félni, hogy a penészgombák megtelepednek és foltot hagynak a falon.