love.hu
love.hu

Amennyiben társkeresésre adjuk a fejünket, tegyük ezt okosan. Mindig számoljunk azzal, hogy nem minden arany, ami fénylik. Azaz nem mindenki annak mutatja magát, ami valójában is az. Tehát ezekre az esetekre is készüljünk fel.

Szép dolog megismerkedni másokkal. Levelezni, beszélgetni, majd találkozni. Ezzel minden rendben is volna, ha mindenki ilyen módon gondolná. De sajnos ez nem mindig van így. Néhány esetben az emberek csupán szórakozásból regisztrálnak. Vagy másnak adják ki magukat. Egyszóval nem veszik komolyan. Nem is érdekli őket, ha esetleg másokat becsapnak. Egyszerűen nincs érzékük másikhoz.

Ha regisztrálunk egy társkereső portálon, olyant válasszunk, ami jobb oldal. Például a Love.hu az ország egyik legnagyobb társkeresője. Teljesen megbízható. Vannak módszerei, melyek alapján kiszűri a komolytalan embereket. Persze azért érdemes résen lennünk. Ne legyünk első látásra szerelmesek mindenkibe. Kicsit érdemes távolság tartónak lennünk.

Próbáljuk kideríteni, hogy mik a valódi szándékai a levelező társunknak. Valóban igazat beszélhet? Gondoljuk bele a másik helyébe magunkat, hogy mi mit tennénk az ő helyébe. Amennyiben kérne valami adatot rólunk, ne adjuk ki. Nem szabad semmiképpen megadni a lakcímünket, a telefonszámunkat.

Levelezzünk, beszélgessünk lazán. Vegyük úgy az egészet, hogy ne vegyük halálosan komolyan. Ne akarjunk nagyon magunknak társat. Ne mindenáron. Mert abból születnek a rossz ötletek, a meggondolatlan cselekedetek. Legyünk meggondoltak, és bölcsek.