Nem mindenki szeret edzőterembe járni, viszont mozgásra mindenképp szükség van. A Neuzer kerékpár sportoláshoz is ideális választásnak számít. Mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő változatot. A váz kialakítása és a kerekek mérete határozza meg, hogy egy cruiser, városi, trekking vagy országúti Neuzer kerékpárról beszélünk.

Természetesen az MTB-k sem maradhattak ki a sorból. Ha egy minőségi, de mégis kedvező árral rendelkező bringát szeretnénk, akkor nem fogunk rosszul dönteni.

A Neuzer kerékpárban minden megvan, amit egy bicikliben szeretni lehet. A hobbibringások azért kedvelik annyira, mert egyszerű és kényelmes. A felszereltségéről el lehet mondani, hogy kitűnő alkatrészek kaptak helyet rajta. A sebességfokozatoknak köszönhetően nem lehet akadály egyetlen emelkedő sem.

Nemcsak a városi használatra alkalmas a Neuzer kerékpár, hiszen egy MTB vagy egy cross változattal kimerészkedhetünk a földutakra is, tehát túrázáshoz szintén használhatjuk. Az egész család kiválaszthatja a kedvencét a változatos modellek közül.