Alapfokú nyelvvizsga

Bizonyos vállalatoknak szigorú kikötéseik vannak, amikor munkatársat szeretnének alkalmazni. Természetesen a diploma mindig előnynek számít, sőt, néhol ragaszkodnak hozzá. Manapság már az sem ritka, hogy az alapfokú nyelvvizsga után érdeklődnek. Egyesek ezt feleslegesnek tartják, hiszen az életük során már elsajátítottak egy-két nyelvet társalgási szinten, azonban ez nem mindenhol elég.

Tudni kell a megszerzett tudást bizonyítani és erre a feladatra a vizsga képes. Bármilyen angol alapfokú nyelvvizsgáról is legyen szó, az alapszintet az A1-es és az A2-es diplomával ismerik el. Ez mindössze annyit jelent, hogy a felhasználó a beszélgető partnerével egyszerű kommunikációt tud kialakítani.

Mindennapos témákban, társalgási szinten képes feltenni a kérdéseket és válaszolni sem esik nehezére. A társalgás folyamatos résztvevője, valamint akkor is képes az információcserére, amikor nem feltétlenül értette meg a partnerét. Az alapfokú nyelvvizsga igazolja, hogy képes bemutatkozni és jellemezni saját magát. Mindez egyszerű kurzuson elsajátítható.