Aluminium állvány

Első ránézésre még nem is sejthetjük, hogy mekkora előnyt tud jelenteni ez olyan könnyűszerkezetű berendezés, amit akár 2 személy is minden megerőltetés nélkül áthelyezhet percek alatt több méterrel arrébb. Akik már látták vagy használták az alumínium állvány eltérő fajtáit, jól tudják, hogy érdemes alkalmazni azokat.

Minden érv mellettük szól, hiszen gyorsan és kényelmesen összeállíthatóak, a megfelelő merevítés által jelentős stabilitásra tesznek szert és teherbírásuk is egyedi. Természetesen figyelni kell, hogy ne terheljük őket túlságosan, de ez nemcsak az alumínium állvány esetében lehet igaz, hanem más anyagból készült szerkezeknél is.

A fém az időjárás viszontagságainak jól ellenáll, de ha nagyon szeles az idő, akkor ajánlott nagyobb gonddal biztosítani. A hatalmas forróságok esetén csak legyünk óvatosak, mert az alumínium állvány, akárcsak többi fém, hihetetlenül felhevül és érintésre kellemetlen érzést ad. Több típusban megkapható, ezért válasszuk ki a számunkra leginkább ideális változatot!