Bőrünknek, mint a testünket beborító védőeszköznek, ellen kell állnia a forró napsütésnek, a hűvös szélnek és a fagyos, zord időjárásnak is. Ezért jár neki a kényeztetés! Egy illatos meleg fürdő, finomszemcsés testradírok, mélyhidratáló testápolók lehetnek segítségünkre.

Testradírok használata hetente 2-3 alkalommal ajánlott, hogy bőrünk megőrizze a rugalmasságát és szépségét. Kézre, lábra, testre egyaránt használhatóak. Eltávolítják az elhalt hámréteget, puhítják, hidratálják a bőrt. Nagy népszerűségnek örvendenek az eukaliptuszos tengeri só alapú testradírok.

Hámlasztanak, puhítanak, megújítják a bőrt. Az eukaliptuszolaj tisztít és frissít. Akár az finomabb, akár a durvább testradírokat választjuk, az alkalmazásukkal javul a bőrlégzés, jobban szívódnak fel a különböző hatóanyagok. A testápoló krém hatékonyságát is növelik.

A testápolót mindennapos használatra ajánlják, főként a száraz, hideg idők beköszöntésével. Ne feledjük, hogy bőrünk egészségéhez és szépségéhez hozzájárul a kellő mennyiségű folyadékfogyasztás is!