Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor úton-útfélen építési törmelék volt látható. Az utak mellett, az erdők szélén éktelenkedtek a mindenféle építkezésből visszamaradt anyagok. A zsákos sittszállítás előnye a gyors és egyszerű szállíthatóság, hiszen az előre zsákokba elkészített törmeléket csak fel kell rakni az autóra.

A zsákos sittszállítás mennyisége egyszerűen kiszámítható, mivel a zsákok száma alapján könnyen meghatározható a köbméter. Így egyszerűen kiszámítható, mekkora autóval és hány személlyel kell a helyszínre érkezni. A zsákok felpakolása sem időigényes feladat és különösebb figyelmet sem igényel, csak annyit, hogy ne szakadjon ki a zsák és ne szóródjon szét.

Igény szerint a zsákos sittszállítás alapjául szolgáló eszközöket is tudjuk biztosítani a megrendelőinknek. Tapasztalataink alapján ezt sokan igénylik, hiszen egy felújítás során jobb, ha azonnal erős és biztonságos tasakokba kerül a törmelék. Erre általában kisebb felújítások során van szükség, hiszen a nagyobb munkálatok esetén konténeres szállítás szükséges.