Hitachi fúrókalapács

A mai rohanó világban nehéz időt találni az otthoni felújítási munkákra, barkácsolásra, viszont ezek a dolgok egy idő után halaszthatatlanná válnak. Megfelelő minőségű munkaeszközök nélkül pedig még inkább nehézkes, olykor teljesen kivitelezhetetlen az elvégzésük. A kültéri munkálatok egyik nélkülözhetetlen segítőtársa lehet a Hitachi fúrókalapács.

A tokiói világmárka a szerszámgépek területén sem hazudtolja meg saját magát, mert kiváló minőséget képviselnek ezen a területen is. A rendkívüli szakértelemmel megépített eszköz használata során, már az első perctől érezzük, hogy masszív munkagépet tartunk a kezünkben. Amellett, hogy roppant tartós, a pontosságára sem lehet egy szavunk sem.

A Hitachi fúrókalapácsot számos praktikus funkcióval látták el a tervezők. A vezérlő elektronikus fordulásszabályozó, a rezgéscsillapító rendszer vagy a biztonsági csúszókuplung is a munkagép precizitását szolgálja. A Hitachi fúrókalapács ötletes dizájnjának és a puha betétes fogantyújának köszönhetően, nagyon jól „kézre áll”, így maga az ütve fúrás is kényelmes foglalkozássá válik.

Az otthoni szerszámkészlet másik legfontosabb szereplője a csavarbehajtó. A Hitachi akkus csavarbehajtó esetében is ugyanazt mondhatjuk el, mint a többi japán gyártású gépeknél, hogy az egyik legjobb választás minden tekintetben. A Hitachi akkus csavarbehajtó hozza a szokásos magas színvonalú anyagminőséget, amire természetesen 3 év garanciát kapunk. A kényelmes kialakítás és a csúszásmentes fogantyú biztonságérzetet és kellemes használatot biztosít.

A fúrásra is tökéletesen alkalmas szerszám számos extrával lett kiegészítve a megalkotása során. A hajtóműve természetesen 2 fokozatú és a forgatónyomaték-tartomány is 22 féleképpen variálható. A Hitachi akkus csavarbehajtó egyre inkább populárisabb a kábeles verziónál, hiszen jóval mobilisabb. Természetesen az ajándéktartozékok sem maradhatnak el, úgymint a töltő és a praktikus szerszámkoffer. Összegezve tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Hitachinál a minőség, a precizitás és a kényelem kéz a kézben jár.