szögletes serpenyő
Szögletes serpenyő

A nyár a kerti partik időszaka. Érdemes kihasználni az erre alkalmas időt és gyakran élvezni az ételkészítés élményét, főleg akkor, ha adott ehhez a megfelelő társaság. A szabad tűzön sült ételek gyakran sokkal ízletesebbek, mint ami egy zárt sütőben készül el. A szögletes serpenyő gondoskodik az eredményességről, ezért bátran alkalmazható erre a feladatra.

Amennyiben a Tefal termékcsalád típusai közül választunk, akkor jelentősen leegyszerűsítjük a dolgunkat, ami a tisztítást illeti. A tapadásmentes bevonattal felvértezett szögletes serpenyő alján ugyanis biztosan nem fog levakarhatatlan rétegben megjelenni a kolbász vagy a zöldség, amit éppen fogyasztásra szánunk.

Sokéves komoly fejlesztői munka eredménye, a minden igényt kielégítő szögletes serpenyő. Formájának hála, a megszokottnál nagyobb felületet biztosít a célunk elérésére, ezért egyszerre több alapanyagot helyezhetünk el benne. Természetesen a szögletes serpenyő a benti körülmények között is jól alkalmazható, ezért bármikor kedvünk van sütögetni, azonnal nyúljunk utána!