Többfajta állvány egy helyen
Többfajta állvány egy helyen

Amikor építkezés folyik, akkor a terület egészén a legalapvetőbb elvárásnak a munkások biztonságának kell lennie. A gurulós állványok számtalan esetben kiválóak, legyen szó nyílászárók cseréjéről, falnak a bepucolásáról, festésről, esetleg valamilyen szerkezetbeli változtatásról.

A stabilepito.hu weboldalon olyan cég mutatkozik be, amelyik állványozással foglalkozik. A gurulós állványokat felépíti a megrendelő által kijelölt helyszínen, de nem árusítja a szerkezeteket.

Itt szigorúan csak bérbeadásról van szó. Természetesen a szétszerelés is a szolgáltatásaik között szerepel. Az ajánlatkérésnek több módja is van.

Kitölthető egy űrlap az online felületen, vagy pedig a honlapon feltüntetett elérhetőségeken keresztül is igényelhető árajánlat. A legfontosabb paraméterek, amelyeket a bérlőnek tudnia kell, hogy milyen típusú, illetve mekkora méretű gurulós állványokra van szükség. Az esetek túlnyomó többségében az állványszerkezetek védőhálóval is el vannak látva, mivel ezek is növelik az általános biztonságot.