Egészségünk megőrzése érdekében mindenképpen oda kell figyelnünk arra, hogy pontosan milyen jellegű termékeket használunk a szervezetünk frissítésére, ápolására. A kivételes módon készülő micellás víz egyértelműen azon komponensek közé tartozik, ami gondoskodik róla, hogy bőrünk kellően tiszta és friss legyen.

A készítmény a sminkek eltávolításában remek szerepet játszik, ezért mindenképpen megéri rendszeresen alkalmazni, ha alapozó kerül az arcunkra napi rendszerességgel. A micellás víz alapja egy olyan koffeinben gazdag kávéfőzet, ami ki van egészítve kókuszkivonattal. Ezen összetevőknek a célja, hogy micellába zárva tüntessék el a szennyeződéseket, közben az élénkítést is elvégezzék.

A hatóanyagok között még található benne növényi kollagén, glicerin, karbamid és hialuronsav. Mindez teljesen természetes forrásból, minden mesterséges anyagtól mentesen készül. A micellás víz mindennapi használatra alkalmas, aminek az előnyeit viszonylag gyorsan megtapasztalhatjuk. Kényeztessük magunkat és élvezzük a természet erejét a herbarting.hu jóvoltából!