A férfiak számára készült nyakláncok általában jóval vastagabbak, mint a női változatok. Például gyakran látható Királylánc az urak nyakában, és vannak, akik medállal, mások pedig önmagában viselik. Mindenképpen kitűnően mutat.

Sok modell ezüstből készül, de az ekszerboltom.hu webshop kínálatában arany Királylánc is megtalálható, 60 cm hosszúságban, 4 mm átmérővel, 24,8 g súllyal. Finom kidolgozású ékszer, a lánc szögletes keresztmetszetű, élén enyhén gömbölyítve, aminek köszönhetően igazán kényelmes viseletet nyújt.

Karabinerrel záródik, így biztosan nem fog kikapcsolódni, hogy a tulajdonosa elveszítse az értékes nyakláncát. Ing vagy póló alatt is hordható az ékszer, de a szépsége igazán csak kívül viselve látszik.

Ha egy férfi ékszer megvásárlása jelenti a célt, akkor mindenképpen érdemes felkeresni ezt az online ékszerüzletet, amelynek a kínálatában nem fogunk csalódni. Az említett Királylánc nagyon jó választást jelent minden ékszert kedvelő férfinek. Az árából adódóan ingyenes a házhoz szállítása megrendelés esetén.