arany Szűz Mária medál
Arany Szűz Mária medál

Vannak különböző ékszerek, amelyek a mélyen vallásos emberek kedvencei, mert ezekkel kifejezhetik a vallási hovatartozásukat, valamint egyfajta isteni védelmet, biztonságot éreznek a viselésük által. Ezek egyik kiváló példánya az arany Szűz Mária medál, amin a Szűzanya a kis Jézust tartja a kezében a születése után.

Csodálatos darab ez az ékszer, aminek a megvásárlására most lehetőséget biztosít az ngoldekszer.hu online üzlet. 14 karátos sárga aranyból lett előállítva, a súlya pedig 0,5 gramm. Jelenleg 2 darab van raktáron, érdemes tehát minél hamarabb megrendelni, nehogy lemaradjon róla. Azért is tanácsos most megvenni a terméket, mert most jelentős árkedvezménnyel kerül értékesítésre.

Az arany Szűz Mária medál felülete fényes, a mérete pedig 1,2×1,5 cm. Gyönyörű ajándék lehet például egy katolikus kislánynak, akár bérmálkozás alkalmából, akár név- vagy születésnapjára. Bizonyosan nagyon fog ennek a meglepetésnek örülni. Ha az arany Szűz Mária medál mellé nyakláncot is ad, azt szintén megveheti a webshopból.