A nagy evések meghozzák a maguk eredményét, a súlyfölösleg először a hason jelenik meg, ami nem nyújt túlzottan szép látványt. Sokkal nehezebb ezt leadni, sok esetben hiába edzünk, fogyókúrázunk, nem érünk el megfelelő eredményt. Ezért is fontos, hogy egy kockahas program kezdőknek és haladóknak egyaránt tudjon segíteni. Találunk ilyet az intenset.hu weboldalon, ez a 12 hetes edzésterv és diéta rendszeresen betartva, garantált eredményt fog hozni.

Olyan mozgásrendszerre van szükségünk, amit probléma nélkül be tudunk illeszteni a mindennapjainkba és a saját otthonunkban tudjuk végezni a gyakorlatokat. Semmi értelme nincs konditerem bérletet vásárolnunk, hogy amikor végre eljutunk a terembe, akkor annyit edzünk, hogy aztán egy hétig alig tudunk járni az izomláztól. Úgyhogy a legjobb választás egy professzionális módon kialakított edzésterv, amit szakember dolgozott ki. Az Intenset edzésprogram és diéta ráadásul ingyenesen érhető el, tehát nem kerül pénzbe.

A has, főleg az alhas különösen mostoha terület, bármennyit edzünk is, ha az étkezésünk nem passzol, akkor soha nem lesz lapos, kockás hasunk. Ezt a célt csak zsírvesztéssel érhetjük el. A hasizmokat azért szükséges edzeni, hogyha végre lemegy a zsírtömeg, akkor egy izmos, kockás has bukkanjon elő. Ha nem tartjuk be a diétát, csak a hasizom edzéstervet, akkor nem lesz esztétikus hasunk, mert a tónusos hasizmot továbbra is arasznyi háj fedi. Csak a diéta betartásával, edzés nélkül, hasizom nélküli csontvázzá válhatunk.

Tehát a két dolog, a diéta és a kockahas program kizárólag együtt hatásos. Az Intenset étkezési program emberszabású, könnyen beilleszthető a mindennapi rutinba. A szakember dietetikusok segítségével, korszerű táplálkozástudományi elvek alapján állította össze. Ezzel a diétával nem fogunk éhezni, formásodni viszont annál inkább. Persze, némileg eltérő a nőknek és a férfiaknak összeállított étrend. A kockahas elérése érdekében elkerülhetetlen az étkezés megváltoztatása, mint ahogyan a rendszeresen végzett gyakorlatok végzése is.