Inverteres klíma fűtés

Sokan nem is gondolnák, hogy a klímával a légkondicionálás mellett, akár a téli hőszabályozás is megoldható. Az inverteres klíma fűtés hatékonysága igen magas annak köszönhetően, hogy egyre több erre a célra optimalizált eszközt fejlesztenek ki, illetve gyártanak le. Ezek a darabok akár -30°C fokos hidegben is képesek felmelegíteni egy adott helyiséget.

A fejlesztéseknek köszönhetően, igen magas energiaosztályba sorolhatóak ezek a klímák. A legtöbb darab A és A+++ kategória között váltakozik. Ebben fontos szerepe van annak az újításnak, aminek következtében a klíma halkabban üzemel és nincs ki- vagy bekapcsolás. Ennek jóvoltából elkerülhetőek az esetleges áramingadozások, csökkenhet a fogyasztás, valamint a hőingadozások is megszüntethetőek.

Az inverteres klíma fűtésre optimalizált darabjai a folyamatos, de kisebb teljesítményen történő üzemelésének köszönhetően, állandóan tartja az előre beállított hőmérsékletet. Ezáltal kiválóan alkalmas arra, hogy meleget varázsoljunk a lakásba vagy irodába, a hideg téli hónapok alatt.