A pumpa tipikusan olyan eszköz, amelyik nem hiányozhat egyetlen kocsi csomagtartójából sem. Ha rendelkezésre áll az autós pumpa, akkor szükség esetén a kerekek felfújása sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb lesz majd. Mivel nem tartozik a legkomplexebb termékek közé, ezért szinte minden alkatrészgyártónak van saját produktuma.

Ezért is annyira elképesztően nagy a kínálat a hazai piacon is. A pár 100 forintosoktól kezdve egészen a high-tech, nagyon komplex és intelligens modellekig, szinte minden kapható. Az árak is roppant változók, ezért mindenki a pénztárcájához mérten tudja megtalálni a megfelelőt. Habár az autós pumpa kicsi és kompakt, a súlya meglehetősen nagy, ezért biciklis túrákra nem viszi magával ezt az ember.

Ehelyett inkább a garázsban vagy a kocsi csomagtartójában lapul. Legfőbb tulajdonsága, hogy nagy levegő térfogatot mozgat, ezért gyorsan lehet vele pumpálni, ezért járgányokhoz, biciklikhez és még gumimatracokhoz is megfelel. Szinte minden esetben jár hozzá többféle szelep, sőt, még labda adapter is.

Jobb képek a szelfibottal

Hányszor járt már úgy, hogy a tökéletes kép elkészítése csak azért maradt el, mert nem volt a kezében a megfelelő segédeszköz? A szemet gyönyörködtető képeket a szelfibot garantálja, ami egy szimpla, de mégis elengedhetetlen kütyü. Főleg azok nem akarnak megválni tőle, akik imádnak utazni, kirándulni és túrázni, és szeretnék megörökíteni a meseszép kalandokat.

Aki költséghatékonyan akar dönteni, beszerezheti az egyszerűbb, olcsóbb modellt. Aki viszont úgy érzi, hogy hetente többször is használni fogja és nagyon fontos számára a minőség, csakis a profi szelfibot mellett dönthet. A boltokban és internetes shopokban különféle modellekkel lehet találkozni, amik számtalan extra funkcióval is bírnak.

A tartozék használatával könnyen elmozgatható a mobiltelefon abba a szögbe, ahonnan másképp nem igazán lehetne egy jó képet vagy videót készíteni. A bottal akár egy méterrel is „meghosszabbíthatja” a tulajdonos a karját. A kreatív videó- és képkészítésnek tehát csakis a képzelet szab majd határt.