Karos állvány

Gyakori problémát jelent, hogy minél kisebb helyen kell nagymennyiségű terméket eltárolni úgy, hogy azok ugyanakkor könnyen hozzáférhetőek és átláthatóak legyenek. A különböző polcrendszerek vagy a roppant terhelhetőséggel bíró karos állvány segítségünkre lesz a megfelelő elhelyezésben. Ezek a termékek kimondottan egyszerűen és gyorsan felállíthatók, valamint igény szerint bármikor áthelyezhetőek.

Kimondottan ajánlottak a szálanyagok és különböző hosszúságú táblalemezek tárolására. A karos állvány kényelmesen megrendelhető a raktech.hu oldalról. Mindenképpen fontoljuk meg ezen tartóelemek beszerzésének a lehetőségét, ha raktárépületet vagy egy üzlethelyiséget tervezünk.

A hidegen hengerelt acél alapanyagból gyártott karos állvány megtérülő befektetésnek számít, és hosszú távon kielégíti igényeinket. Kérjük ki bátran szakemberek véleményét a helyszíni felméréshez és a megfelelő típus kiválasztásához. Az oszlopok és karok akár egyedi méretekben is legyárttathatóak, így aztán teljesen az igényeinkhez alakíthatjuk azokat.