Transformers játékok
Transformers játékok

Féktelen száguldás, őrült akciójelenetek és a robotok látvány-háborúja jellemzi az először 2007-ben bemutatott, egész estét betöltő filmeket felsorakoztató sorozatot. Annak ellenére, hogy a harci jelenetek néha egészen durvára sikerültek, a Transformers játékok hamar belopták magukat a gyerekek szívébe.

Nem is csoda, hiszen melyik kisfiú ne szeretne egy olyan robotfigurát, amelyik esetenként valamilyen járművé alakul át, legyen az autó, kamion, repülőgép vagy éppen hajó?! A hős Autobotok és a gonosz Álcák háborúját 7 filmen keresztül is követhetjük, így a Transformers játékok időről-időre újult erővel jelentek meg a piacon.

Bár az alkotók nem terveznek több filmet a sorozatban bemutatni, már csak azért sem, mert az Autobotok végül diadalmas győzelmet arattak és legyőzték az Álcákat, a Transformers játékok továbbra is hódítanak a gyerekek között.

Rengeteg típusú robot kapható a játékboltokban, nem beszélve az ikonikus jeleneteket életre keltő ágyneműkről, uzsonnás dobozokról és egyéb nagyon hasznos kiegészítőkről. A Transformers játékok végeláthatatlan felhozatalát felsorakoztató forgalmazó arra is gondolt, hogy különböző értékű és árú termékeket dobjon a piacra, ezzel pedig szélesebb körnek tették elérhetővé az akciófigurákat.

A pár száz forintos daraboktól kezdve, egészen a több ezer forintosig minden megtalálható, így jó lehetőség a kisebb ünnepekre is, mint a névnap vagy éppen az óvodai ballagás, illetve a nagyobb eseményekkor is, mint a karácsony vagy a születésnap.

A Transformers játékok egyik legkiemelkedőbb darabja az átalakítható robotfigura. Mivel sokféle robot kapott szerepet magában a történetben is, így természetesen a polcokon is helyet kellett szorítani mindegyiknek, hogy az összes kis rajongó megtalálja a kedvencét.

A Transformers játékok megvásárlása is roppant kényelmesen zajlik, hiszen egy internetes vagy telefonos rendelést követ a gyors fizetés és a futár máris viszi ki az előre megadott címre a megrendelt csomagot. A fizetési lehetőségek között is több opció szerepel.