Légcsatornázható fan-coil
Légcsatornázható fan-coil

Lakásunk hőmérsékletét már több módon is beállíthatjuk, hiszen számos készülék áll a rendelkezésünkre, amelyek fűteni és hűteni is képesek. A radiátorok mellett, érdemes megfigyelni a légcsatornázható fan-coil rendszereket is, hiszen ezek nemcsak fűteni, hanem hűteni is tudnak.

A légcsatornázható fan-coil berendezések abban térnek el a hagyományos modellektől, hogy friss levegőt juttatnak a helyiségbe, vagyis nemcsak a benti, használt levegőt forgatják. Ez mindenképpen hasznos lehet, hiszen a helyiségben lévő levegő gyorsan elhasználódik, ami aztán kellemetlen szagú lehet.

Egy ilyen berendezés ugyan drágább lehet, viszont figyelembe kell venni, hogy hatékonyabban teszi a dolgát. A profi és minőségi termékek ára mindig kicsit magasabb szokott lenni, mint az átlagos modelleké, viszont ezek a legtöbb esetben tartósabbak, így megérik az árúkat. A légcsatornázható fan-coil általában kimagasló teljesítménnyel bír, így nagyobb helyiségekben is gond nélkül használható. Ezek az eszközök biztosan mindenkinek tetszeni fognak!