függöny
Szép függöny

A nagyobb ablakok igazán szép kilátást engednek a kertre, az udvarra, a természetre vagy éppen a városi forgatagra, de ugyanakkor a járókelőknek is megkönnyíthetik a belátást a lakásunkba. Éppen ezért, ha olyan helyen élünk, ahol az út az ablakokhoz közel húzódik vagy egy épület van olyan közelségben, hogy onnan könnyen követni lehetne az életünket, a függöny elengedhetetlen kiegészítője kell legyen az otthonunknak.

Persze ez nem feltétlenül jelent negatív dolgot, hiszen egy fényáteresztő függöny révén ugyanúgy megcsodálhatjuk a szemünk elé táruló kilátást, ráadásul a lakásunkat is szebbé tehetjük általa. Ugyanis a mai függöny kínálat fantasztikus darabokat rejt, amelyek képesek lehetnek feldobni a legunalmasabb szobát is.

Különböző színekben, elképesztő mintákkal és számos anyagból készül manapság függöny, amit kényünk-kedvünk szerint választhatunk ki az óriási termékpalettáról. Például érdemes szétnézni a homedesignlakberendezes.com oldalon, ahol mindenféle stílusban kapható függöny, amit egyedi méretben is meg lehet rendelni, illetve a felszereléséhez is kérhetünk profi segítséget.