Kölyök pezsgő

A gyerekek mindenben szeretnek részt venni, amiben a szülők. Ha azt látják, hogy szilveszterkor a nagyok pezsgővel koccintanak, akkor ezt a gesztust ők sem hagyhatják ki. Erre kitűnő a kölyök pezsgő. Nyilván együtt szeretnének ünnepelni a nagyokkal és a velük egyidősökkel. Újévkor előfordul, hogy rengeteg csöppség ugrándozik a felnőttek körül és persze mindenki teljesíteni szeretné a kívánságaikat.

Azonban a felelős szülők azt mégsem engedhetik meg, hogy az alkoholos pezsgőből fogyasszanak. Ezért, hogy a fontosabb ünnepeken a kicsik is jól érezzék magukat, célszerű a nekik való termékek közül válogatni. Ilyen például a kölyök pezsgő, aminek még a nagyok sem tudnak ellenállni. Alapjául nem a finom és minőségi bor szolgál, hanem a különböző gyümölcslevek.

Ezektől olyan édes a folyadék és ezért is szeretik annyira a kicsik. Ráadásul a kölyök pezsgők címkéje különböző mesefigurákkal vagy híres filmkarakterekkel van ellátva. Bátran rábízhatja a kicsikre a döntést, hogy milyen szuperhőst szeretnének látni az üveg címkéjén. A felhőtlen szórakozás ezáltal garantált!